torsdag 21. juli 2016

Biltema røykvarsler

Ta priskalkulatoren og få et pristilbud på boligalarm innen minutter. Vi finner riktig røykvarsler for din bolig. For to uker siden stanset Biltema salget av røykvarslere da det ble oppdaget at de manglet nødvendig godkjenning. Røykvarslere uten godkjenning ble omtalt i NRKs.


Se beste pris på Biltema Brannvarsler.

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Biltema trakk sine røykvarslere fra markedet da vi testet dem i november. Nå er de tilbake på markedet uten at det er gjort noen endringer på produktet. Den optiske teknologien gjør den mer følsom enn vanlige brannvarslere, f. Sammenlign og finn den billigste prisen på Biltema. Skal du kjøpe røykvarsler på Clas Ohlson, bør du holde tunga rett i munnen.


Vi hjelper deg å velge blant varer.

Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Vi elsker å finne løsninger som gjør din hverdag litt enklere. Priskalkulatoren gir deg en anbefalt alarmpakke på under min. Merkevarene til lave priser. Du kan ha en farlig røykvarsler hjemme, uten å vite om det.


Men tre modeller selges av henholdsvis Biltema , Elkjøp og Maxbo. Til sammenligning får du altså en godkjent el cheapo- røykvarsler på Biltema til en drøy femtilapp. De fem er fra Biltema , No Flame, Snapalarm, Proove og Powerfern. Les også: Feil type røykvarsler kan gi deg falsk trygghet. Jeg er ikke i tvil når jeg anbefaler røykvarsler til folk, jeg anbefaler optisk varsler, uten unntak, sier Kalheim.


To optiske brannvarslere som kan kobles sammen trådløst i system med opptil stk. Hver enhet drives med ett V-batteri og tre AA. I Norge koster Clas Ohlson-batteriene kr per stykk, mens Biltema -batteriene er enda billigere: kr per stykk. Ofte kalt røykvarsler -batteri.


Produsenten av norges mest solgte trådløse seriekoblede røykvarsler har tatt frem et nytt system. FARLIGE Å BRUKE: Billige,.

Alle boliger og fritidsboliger i Norge skal ha røykvarsler og manuelt slukkeutstyr. De fleste som omkommer i brann, dør som følge av røykforgiftning i egen bolig. Viktig melding: Vennligst aktiver cookie-støtte i din nettleser for å forbedre din handleopplevelse. Norske myndigheter krever ikke annet enn at en bolig må ha minst en røykvarsler som er plassert slik at den høres tydelig på alle soverom når dørene er lukket.


Lite er mer irriterende enn når en røykvarsler piper helt uten grunn. Vi kaller det en feilalarm, og målet er alltid og minimere antallet feilalarmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg