torsdag 14. juli 2016

Paslode gassdrevet dykkertpistol

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Beste Priser Med Handlesmart! Paslode Impulse dykkertpistol IMF1 rett - mm - Lithium - Leveres komplett med ett lithiumbatteri, lader og koffert. Beskrivelse Dykkpistol med lav vekt.


Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vær alltid oppmerksom på kravene som stilles til deg som bruker av våre maskiner. Behov for en gassdrevet dykkertpistol til listearbei kan du leie Paslode Impulse hos Utleiesenteret.


Ta kontakt i dag for en nærmere leieavtale! Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet. Velbalansert gassdrevet dykkertpistol. Eksempel på bruksområder For innendørs snekring, f. Gassdrevet spikerpistol Testprodukt: Paslode IM65A. Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol.


Vi har et bredt utvalg fra ulike leverandører. Og så har vi makita an 9mener jeg det var, den kan du bruke både og 17graders spiker i. Så har vi noen paslode listepistoler som går på kompressor. Den er gassdrevet og bruker - mm dykkert med 20° vinkel. Paslode IM65A FLithium er den allsidige dykkpistolen som kan brukes til alt - over alt. Paslode er en gassdrevet spikerpistol som er superlett å bruke.


Anbefales sterkt foran trykkluftdrevet spikerpistol. Paslode IM90Ci Lithium en nyutviklet gasspikerpistol for 34° båndet spiker med rundt hode. Paslode IMFLithium er det naturlige valget for den proffesjonelle bruker til. Men hvilken burde jeg velge a? Det spørs hvor mye du skal bruke den.


Dykkert er spiker med veldig lite hode,. Brukt til oppussing av hytte. Paslode impulse dykkertpistol imf1 rett - mm. Praktisk påmontert beltekrok - Standardisert gasspatron - 1. Samme ass og spiker som Paslode.


DeWalts nye XR 18V dykkertpistol DCN6er kompakt og lett å arbeide med. Svært hendig og brukervennlig gassdrevet spikerpistol med mye. V, 9MM (zk-modell kommer uten batteri og lader) Klikk for mer info.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg