onsdag 20. juli 2016

Jotun våtromsmaling

Med LADY Aqua for våtrom får du vakre silkematte vegger også på dine bad og våtrom. Har du fått med deg at LADY nettopp har fått en ny våtromsmaling ? Hvor og hvordan skal du bruke våtromsmaling ? Her får du alt du trenger å vite om våtromsmaling på baderommet. Fuktbestandig maling for bruk på bad og vaskerom.


Våtromsmaling til faste lave priser.

Denne grunningen skal tørke i minimum åtte timer før du maler to toppstrøk med våtromsmaling i ønsket farge. Vakker, silkematt og fuktbestandig maling til bad og våtrom. Jeg vil anbefale å ha fuktsperre i baderomsveggen og bruke våtromsmaling på våtromsgrunning. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male.


Se utvalget på nett og kjøp i butikk. Vi bruker informasjonen til. Jotun om deres våtromssystem. LISBETH LARSEN GLOBAL FARGESJEF I JOTUN Vi henter ro og inspirasjon i naturen.


Det er noe med denne upretensiøse skjønnheten, det rustikke, unike og overbevisende.

Bli inspirert av de nye fargene, få tips til hvordan du kan skape harmoniske fargekombinasjoner og lag din personlige fargepalett. Se det digitale fargekartet her. Lady Vegg Hvit-base liter. Fra pris: 72per spann.


Ta gjerne en prat med gutta på Teknisk Service hvis du føler deg usikker :-) chat. Butikkenes kampanjer innen bygg. Her legger vi ut hvordan male filmer, inspirasjonsfilmer og annet vi håper kan inspirere og hjelpe deg når du skal male og pusse opp. Valg av glansgrad er et spørsmål om smak og behag, og en tilpasning til hvordan hjemmet ser ut for øvrig.


Husk at våtrom krever maling med helt egne egenskaper. En god våtromsmaling vil typisk være tilsatt mugghindrende midler og ha tettere porer enn annen. Vi har et stort utvalg i interiørmaling av høy kvalitet. Beckers Heftgrunn er beregnet på harde, ikke sugende underlag, for eksempel industrilakkerte og forsinkede overflater.


I dusjhjørnet mitt har jeg malt over våtromstapeten, og malinga sitter ennå. I taket er det nok ikke så nøye. Skjermen din er desverre for liten. Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger, og det får du ikke på mobil.


Prøv den på PC eller større. Malingen og gir en meget vannavisende, slagtålig.

VISIR Oljegrunning Pigmentert brukes som grunning før man maler bart treverk ute for å få god heft og beskytte mot råte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg