mandag 25. juli 2016

Garasjejekk test

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Skal du velge garasjejekk , er størrelsen viktigst. De fleste klarer den oppgitte løftekraften. Kjøp ikke for liten og billig jekk. Den bør helst ha det dobbelte.


Med en god garasjejekk går hjulskift både hurtigere og lettere. Selvsagt er det viktig å ta en del forholdsregler og de fleste vil foretrekke å bruke en garasjejekk fremfor den ofte litt plundrete jekken som. Den koster bare noen hundrelapper. Før du kjøper garasjejekk bør du lese denne testen som NAF har gjort av rimelige jekker. Jula sin lavtløftende Big Red modell vant en test i Motor.


Dimensjoner: 6x 2x 1mm. Jeg er ute etter en større garasjejekk med ca. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Test av hørselsvern med FM-radio. Hvilken vinkel skal metallboret ha?


Hva er en BØRSTELØS motor? Sjekk avløpet med et inspeksjonskamera. Jeg kjøpte meg høytløftende (85cm) 2½ tonns garasjejekk på Torshov Bilrekvisita i vår.


AC Hydraulic garasjejekk for person- og varebiler med tonn løftekapasitet og 4mm. Jekk i god kvalitet fra Big Red med tonns løftekapasitet og maks høyde cm. Enkel og sikker i bruk og ikke minst mye jekk for pengene. Høytløftende garasjejekk i kraftig og robust konstruksjon.


Lasten kan heves både med pumpespaken og fotpedalen. Det er tid for å få sommerdekkene på bilen. Helsveiset kompakt jekk av stål av beste kvalitet.


Doble stempler, noe som reduserer antallet nødvendige pumpetrekk med. PU-belagte stålhjul for en unik. Skal kjøpe meg en garasjejekk. En garasjejekk til noen hundrelapper er et godt. Har hørt at den oransje jekken lekker hydraulikk olje?


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Jekken er utført i nydelig eloksert aluminium og passer godt inn i en velstelt garasje. Garasjejekk som egner seg for små- og mellomstore biler.


Noen velger å sette bort jobben - men svært mange mener fortsatt at det å skifte dekk er noe man gjør best selv. Enten du aldri har gjort det før.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg