tirsdag 26. juli 2016

Sponhøvel

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Svært anvendelig verktøy når ulike gjenstander i tre skal formes, f. Med dobble stillskruer for justering av høveljernet. Høvelen er utviklet av Brian Boggs i samarbeid. Hvilken høvel eller skal jeg velge? Kan jeg klare meg med kun en høvel?


Vi får ofte disse spørsmålene fra kunder som er innom butikken vår. Kjøp SKAVHØVEL- SPONHØVEL billig og raskt på nett. Med doble stillskruer for justering av høveljernet.

En høvel er et skjærende redskap som brukes til å skjære av spon med kontrollerbar tykkelse av et materiale. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven. Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller. Kunnskap og fornyelse har alltid vært kjernen i alt vi gjør. Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet.


Justerbare sponhøvler av støpejern. Manuell justering av høveljernets. Stemjern og høvler Her er det flere forskjellige verktøy for deg som liker å jobbe med tre. Treskjæreverktøy til bildehugging, dekorering og mønsterskjæring. Her ser vi en sponhøvel fra J. Doble stillskruer for regulering av høvel.


Siegley som er en tidligere verktøyprodusent. Du er sikker når du handler hos oss. Vi har dagers utvidet returrett. Varen er lagt i handlekurven. Det ble lagt STK varer til.

Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Sponhøvel For snekkeren: to utvalgte sponhøvler finnes i vårt utvalg. Erstatningsjern er kun tilgjengelig på forespørsel. Jernet er justerbart med rillede skruer. Det er nok bare synsbedrag som gjør at den ser stor ut.


Den er helt alminnelig og måler vel omkring cm. Benken min er nokså liten, så det er nok. Hvis du ikke ønsker dette sendt kan dette kjøpes og hentes i våre lokaler. Blad av herdet stållegering.


Varetekst: Tactix sponhøvel 250mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg