tirsdag 12. juli 2016

Stihl motorsag kjede

Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn de beste prisene på nettet.


STIHL er den eneste motorsagprodusenten som også selv fremstiller kjeder og sverd i tillegg til motorenheter.

STIHL sagkjeder er „sveitsisk presisjonsarbeid fra STIHL -fabrikken i Wil. De blir fremstilt på spesiallagde maskiner, som også utvikles og produseres av STIHL. Velg kjede til din sag under.


Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Denne kjeden har også en lav-kast og er ideell for den gjennomsnittlige hus på jakt etter en god all-round motorsag kjede med.


Ny motorsag i cc-klassen;.

STIHL MS 4setter en ny standard i 70-kubikk klassen. Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. Når man skal velge skjæreutstyr til saga må man først skille mellom vanlig kjede. Bruk av motorsag krever også at du mestrer enkelt vedlikehold. Når du tar i bruk en helt ny motorsag , eller en sag med ny kjede ,. Kraftig og enkel å bruke, vi tilbyr rask levering og fri frakt!


Inndeling, antall ledd og bredde på tappene som går i sverdet må passe. Men er redd det også kan være noe som fører til for dårlig smøring av kjede. Kom innom butikken vår for å få veiledning hvilken motorsag som passer ditt behov. En motorsag må ha en god balanse mellom kraft, størrelse og kvalitet.


Vi har både enkle motorsager og sager for proffbrukeren. Elektriske og bensindrevne. Lett motorsag for ved saging med høyere effekt enn vår innstegsmodell MS 170. Ta Solosaga til skogs og sag.


Stihl motorsag lekker olje. Hjelper deg med å smøre og rense kjedet på din sykkel for lenger levetid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg