mandag 18. juli 2016

Gasspatron til spikerpistol

Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol. Vi har et bredt utvalg fra ulike leverandører.


Helårsgass for TJEP FS-krampepistol og spikerpistol. Med TJEP helårsgass kan du arbeide vidt med din. Paslode Impulse spikerpistol IM90Ci 34° - mm - Lithium.

Ved at du fortsetter å bruke Maxbo. Skal kle garasjen med kledning i sommer og fant ut at jeg trengte en spikerpistol på gass. Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her!


Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!

For rettbåndet spiker med rundt hode og 34° vinkel. Spikerpistolen drives med en gasspatron. Drivgassen gir en ren forbrenning En profesjonell slangeløs spikerpistol , som er behagelig å arbeide med.


Raskt og treffsikkert med spikerpistol. Profesjonelle håndverkere har for lengst kuttet forbindelsen til. En batteridrevet spikerpistol er. Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse.


Perfekt til reisverk og forskaling, samt montering. En gassdrevet spikerpistol må ikke brukes til annet enn det den er ment til. Sjekk gasspatron og bytt til ny dersom den er tom.


Vi sender ikke restordre til midlertidige adresser da vi ikke vet nøyaktig leveringstidspunkt og om kundene. Les igjennom manualen fra begynnelse til slutt før du bruker. En full gasspatron holder til ca. Handverkernes foretrukne spikerpistol. En 34° TJEP spikerpistol ser du overalt på de danske byggeplasser, og hver dag iskytes flere tusinde spiker med TJEP.


SPIKERPISTOL GASS NR90GR2. Standardisert gasspatron. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv.


Denne 12V biladapteren gjør det mulig å lade spikerpistol i bil gjennom sigarettenneren.

Gasspatron til PULSA 700-verktøy. Jeg har jo kompressor, men er det ikke bedre å velge noe med gasspatron ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg