onsdag 13. september 2017

Bergersen knotter

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Totalleverandør av helhetlige sikkerhetsløsninger og beslag til dører, møbler, baderom og kjøkken. Stort utvalg av produkter fra kvalitetsmerker og fra kjente. Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene.


Vi har et bredt utvalg av dørhåndtak og knotter til vegger, skap og dører. Kom gjerne innom vår butikk, som ligger i Trondheimsveien 4 og se vårt.

Har du gamle og brukte møbler du ønsker å gi et nytt liv? Vi har knotter og håndtak i glass, porselen, lær, metall og tre. Flotte håndlagde kroker, knotter , krokrekker med mer!


Finn din favoritt på denne siden. Bergersen AS, Oslo, Norway. Hvis du kom tilbake til denne nettsiden om år, og du så deg tilbake, hva hadde da skjedd i ditt personlige og profesjonelle liv for at du skulle vært fornøyd? Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her!


Beslagsboden tilbyr deg et stort sortiment av designede produkter av høy kvalitet.

Her kan du komme med spørsmål, erfaringer og omtale våre produkter. Velg mellom ulike kroker, knotter , skuffehåndtak,. Spør bekjente med sans for hyggelige hjem om hvor de handler sine knotter , håndtak og beslag – og de svarer Oslo. Det blir det en endring på nå som Trygge Rom. Da vi byttet ut håndtakene, sparklet og pusset vi skuffene og skapene.


Det gikk med nye knotter til kjøkkenet. Alltid gratis frakt og rask levering. Linoljemaling og overflatebehandling. Tapeter, papp og sjabloner. Vi har et kjempeutvalg av skapknotter og håndtak i alle størrelser, fasonger og materialer.


Vi importerer knotter og håndtak til skuffer. Danske Ann Black lager fine knotter i porselen, norske R. Selma Claterbos — Wow, for et flott og stort utvalg av beslag, håndtak og knotter til hjemmet. Vi selger Blanco kjøkkenvasker og blandebatterier, knotter. Kjøp ganginnredning og morsomme ting til inngangspartiet ditt hos CoolStuff. Vi har tingene som skiller seg ut og garantert blir lagt merke til.


Store Rabatter her De Beste Priser Nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg