fredag 1. september 2017

Føringsskinne bosch sirkelsag

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her!


Prøv håndsirkelsagen PKS AF fra Bosch ! Spor i fotplate for føringsskinne -system. Bosch leverer føringsskinne på 70cm og 1cm. Det finnes også skjøtestykke hvis du skal sage f. Så vidt jeg vet har Festo og. Passer til Bosch sine verktøy. Sagen fra Blå Bosch er en glimrende sirkelsag , som er sterk og kan sage dypt.


Men den mangler dessverre muligheten til å montere en føringsskinne. Sag perfekte kutt i heltre, hardfiberplater, sponplater og møbelplater med. Sirkelsag med ergonomisk design og komfortabel softgrip. Ekstra presis med CutControl langs snittlinjen. Se hele sortimentet vårt her!


Les mer om hva vi kan tilby her! Finn din nærmeste butikk her! Opprett en bedriftskonto nå! Glideskoen er et tilbehør som reduserer friksjonen ved arbeid med føringsskinne FSN og FSN 140. Det passer til håndholdte sirkelsager.


Den har et behagelig håndtak, CutControl og føringsskinne for perfekt saging. Lav vekt gir perfekt føring av sagen. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Sjekk priser på styreskinne bosch.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp styreskinne bosch billig i nettbutikkene. Handle smart - Spar penger. Søk etter sirkelsag på Kelkoo. Føringskinne for sirkelsag for Würth sirkelsager.


Lengde 5m, men kan skjøtes for å få ønsket lengde. Brukes sammen med sirkelsag for rett og stødig. Kikker litt på Julas sider og ser en skinne til sirkelsag. FØRINGSSKINNE FSN 1CM FÖR CIRKELSÅG.


Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Dessuten er de svært lette og motstandsdyktige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg