torsdag 28. september 2017

Biltema lillehammer åpning

Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell! Det nye varehuset har fullt varesortiment. Ser du etter åpningstidene til Biltema ? Mer informasjon på Tiendeo! Kjeden har flyttet fra et lite og trangt bygg på 1. BILTEMA NORGE AS BILTEMA LILLEHAMMER.


Funnet i kategoriene: bilutleie og transporttjenester, car accessories store,. Hyttegrenda ved Kjell Marius Mathisen,. Garantier - 1 fornøyd. Prisløfte, gratis retur, 1 fornøydgaranti og års gratis sykkelservice.


Vi gleder oss skikkelig til å åpne i Bø. SORTLAND: Finn Pedersen og Einar Mårstad er i skarp rute med Biltema -bygget. Men tør ikke love tidlig åpning av butikken. Butikken heter Fjellshop og har fokus på merkevaren Fjällräven. Biltema i Bø Handelspark, en begivenhet for Bø og et stort kundepotensiale i Øvre Telemark.


På grunn av treg saksbehandling ble åpningen av fem nye. Neste høst blir det dobbel- åpning for kjeden, og den største butikken. Byggingen av nye butikker for Biltema skal snart starte både på Sortland og i Svolvær.


Hundrevis sto i kø da danske Jem og Fix åpnet i Dikeveien fredag. Om knappe tre måneder åpner nok en dansk kjede butikk samme sted. Forsinkelse med byggingen i Svolvær, gjør at Biltema neppe kan åpne der før jul. På Sortland går imidlertid alt på skinner, slik at dørene kan åpnes.


Velkommen til åpning av utstillingen WATER MATTER av Line Bøhmer Løkken fredag 14. Biltema -butikken er allerede for liten–skal utvides med flere tusen kvadratmeter i nytt bygg. Se hvem som kom på åpningen av Biltema.


TESS er en norskeid og landsomfattende leverandør av tjenester og produkter til drift og vedlikehold (DVH). Kjerneproduktene er slanger og slangearmatur til alle. Planlagt åpning av skianleggene. Vintersesongen er rett rundt hjørnet, og de mest ivrige har allerede tråkket kilometer.


Lillehammer gir deg kultur, sport, shopping og opplevelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg