tirsdag 26. september 2017

Varmgrå jotun

En vinner, - en lun, behagelig og passe mørk varmgrå farge. Dette har vært en favoritt blant Jotuns. En lun gråtone som flere burde stifte bekjentskap til! En vakker og varm gråbeige tone. Passer til Bomull og Egghvit.


NATURAL MINERALS - Ekte, ærlig og varmt.

JOTUN FARGETRYGGHET Visste du at alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter? Bli inspirert av de nye fargene, få tips til hvordan du kan skape harmoniske fargekombinasjoner og lag din personlige fargepalett. Se det digitale fargekartet her.


Vakre, rolige og behagelige. Jotun garanterer derfor kun riktig. Av trykk-tekniske årsaker kan de angitte fargene avvike fra originalfargene. Valerie Aflalo är kvinnan bakom modemärket Valerie. När familjens hus skulle målas om var det inte helt lätt att välja färg.


Här berättar hon hur hon tänkte.

Hei, har dere NCS koden på Varmgrå ? Den er kanskje en av Norges mest attraktive husfarger for tiden. Husets fargepalett er i hvitt med varmgrå. Det skal se litt tilfeldig ut.


En kald grå vegg mot en varmgrå sofa,. Denne Pinnen ble oppdaget av britt bergfjord. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Hjelp for tilgjengelighet.


Hensyn å taved fargevalg Hvilken stil er det på huset? Aller helst skal de virke avslappende, og i sin egen leilighet har hun gått. På utkikk etter en god gråfarge? LADY 3Varmgrå er en lun og god gråtone for deg som ønsker varme grå farger i interiøret. Legg til lamellen i dine favoritter.


GRUNNING: Tidligere malt: Gammel blank og halvblank maling grunnes med JOTUN HEFTGRUNNING V. Andre tidligere malte flater mattes ned med egnet slipepapir og avstøves.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg