onsdag 6. september 2017

Sirkelsag med styreskinne

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker.


Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her!

Smarte produkter til høy kvalitet og gode priser. Kjøp på nett eller butikk. Sjekk ut sag med styreskinne. Praktisk styreskinne i aluminium som forenkler saging med sirkelsag og gjør at du sager rett. Enkelt å feste sagen på glideplaten.


Ved hjelp av universalfeste passer den håndsirkelsager med maksmål på 385x2mm. Sage lange plater med sirkelsag ?

TS 55REBQ er en tynn og kompakt sirkelsag. Denne tynne og kompakt sirkelsagen gjør det mulig å sage nærme kanten med mm avstand til veggen. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Sirkelsag med ergonomisk design og komfortabel softgrip.


Lav vekt gir perfekt føring av sagen. Ekstra presis med CutControl langs snittlinjen. Presist kapp med sirkelsag Du vil helt sikkert finne deg en favoritt blant alle modellene våre. En sirkelsag som passer til akkurat dine prosjekter.


Rask levering og super service! Billig Verktøy Beste Priser Med Handlesmart. Finn de beste prisene på nettet.


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Kan dere anbefale en styreskinne til sirkelsag ? Er det greit å kjøpe en universal styreskinne med evt forlenger, eller bør man se om man får fatt i en som er. Skil styreskinne er kompatibel med alle de. Det følger med to klemmer for å.

For å gjøre det enklere for deg, har vi laget veiledninger på ting man ofte lurer på i forbindelse med belysning: Hva betyr Kelvin, Lux, Lumen. Hos oss finner du det du trenger når du vil sage og kappe-uansett hvilket materiale du jobber med. Bajonettsag, sirkelsag ,stikksag eller gjærsag- vi har det du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg