torsdag 14. september 2017

Valpegård hund

Dyrebutikk på nett med størst utvalg av dyreutstyr til bunnpriser. Valpegård i metall elementer. Les mer 13- Les mer : Kjøp: Fresh Luktfjerner ltr. Dørlåsen er fjærbelastet med låser.


Enkelt for valpen å komme ut og inn. Mulighet for å sette nett. Flotte og meget populære valpegårder i topp kvalitet.


Alle valpegårdene er behandlet to ganger, først er de elektro-behandlet for så å få påført et. Norges største dyrebutikk på nett, vi har alt av hundeutstyr, katteutstyr. Nettbutikk med hundeutstyr og katteutstyr.


Lynrask hjemlevering av hundemat av kvalitet. Bestill på nett - rask levering! Høy kvalitet, tilpasset din hund. Levert raskt og gratis på døren. Når kun det beste er godt nok!


Let adgang til klinikken fra motorvej. Praktisk valpegård med elementer og en dør. Gir valper god plass til å boltre seg. Bunnen er i vannavstøtende materiale, og toppen i luftig mesh. Dørene åpnes med glidelåser.


Vi har nå valpegård til salgs fra Finn. Kan også brukes som valpegård til små hunder. Transportbur med bærebægg til hund eller katt. Benor 4mm valpegård - 85cm høyde.


Det er en tro kopi av de store hundegårdselementene. Fås i flere størrelser, og passer fint til valper, små og mellomstore hunder. Hunter Aarhus sofa til hund. Buret kan spennes fast i bilen. Fjærbelastet dørstopp med låshaker.


Den store døren, i kombinasjon med det lave innsteget, gjør det lett for. For inne og utendørs bruk. Avtakbar bunn sånn at den kan plasseres rett. Sett deg inn i hva din hund.


Du må også ha eget bån kobbel og refleksvest som passer til små hunder , valpegård kan også være lurt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg