mandag 25. september 2017

Alkylatbensin 4takt

Alkylatbensin med oktantall (RON). Ferdigblandet for alle landbaserte luft- og vannavkjølte 4-taktsmotorer soMotorsag, gresstrimmer, ryddesag, snøfreser. Startas alkylatbensin 4-takt er beregnet på bruk i gressklippere, gresstrimmere og andre hagemaskiner. Ren alkylatbensin med oktantall RON.


Gir bedre og renere forbrenning.

Inneholder mindre skadelige stoffer enn vanlig drivstoff. Vi har konsekvent brukt alkylatbensin for 4-takt både på gressklipper og snøfreser de siste fem årene og har ikke måttet utføre noe som helst. Alt dette gjør at damp og avgass fra dette produktet mindre helseskadelig enn vanlig bensin.


Pluggene på disse ser ut som nye i årevis,. Spesialblanding for gressklipper, snøfres og andre redskaper med 4-taktsmotor. En miljöanpassad alkylatbensin för 4-taktsmotorer så som gräsklippare och utombordare med mera.


Du får också en motor som är enklare att starta, renare. Skapa ett trivsamt och personligt hem!

På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser. Kjøkkenbatteri Oras Safira med bøylegrep Vis varianter. Er alkylatbensin akkurat det samme om.


Velg 2-takt eller 4-takt , altså med eller uten olje. AG alkylatbensin 4-Takt (ltr) kr 23kr 18ekskl. Ser de selger liter 4-takt alkylatbensin til 1kroner på Biltema.


Har ikke sjekket om prisen er den beste som er, men det er hvertfall billigere enn den 5. For 4-taktsmotorer, eksempelvis gressklippere, jordfresere, snøfresere, båter m. Fri frakt vid köp över 5kr. Den miljöanpassade bensinen innehåller i stort sett inga. Köp på pall så levererar vi!


Aspen är fri från etanol, vilket. Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning.


PRODUKTBLAD SÄKERHETSDATABLAD Varumärket STARTA är en del av Hagmans Nordic AB. Den kalles også for miljøbensin, og finnes både til 2- takt og 4-takt motorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg