fredag 25. mai 2018

Falkøping saltspreder

Vi tilbyr spreder og strøvogn for sand og salt. Vi leverer sprederutstyr fra kvalitetsprodusenten Falköping. Sprederne er driftssikre, stabile, og solide. De utfører jobben godt og er utviklet basert på over 50. Beam sugande sopmaskiner finns i ett stort antal modeller som alla levererar kostanadseffektiva maskiner.


Skandinavisk Service Partner Zonekort.

FALKÖPING saltspreder type T bugseret. Der er kraftig afskalning af lak, men maskinen er galvaniseret. FALKØPING saltspreder model Bmed hydraulisk drift, til montering på lastbil.


Manuel justering af mængde. Baglygterne er uden væsentlige fejl og mangler Maskinen har mindre buler i beholder kanten. Rauch Axeo sand og saltspreder bygger på Rauchs velkjente spredeegenskaper og kan brukes til både sand- og saltspredning og kan variere arbeidsbredden fra m til.


På Mascus kan du både selge og kjøpe brukte Sand- og saltspredere. Det finnes ett stort utbud av Sand- og saltspredere av.

All kopiering og videreformidling av innholdet på AutoDB. Søger du efter brugte Falköping sand- og saltspredere? Kontakt sælgeren af Falköping sand- og saltspredere direkte. Klik på et billede eller en model for at se. Bogballe FS 1Generel tilstand (1-5), 1=dårligst - 5=bedst: Øvrige oplysninger: Rigtig fin og velkørende saltspreder fra Bøgballe.


Sandsprederskuffer og sandspredere til lasteplan både til lastebiler og lastemaskiner. HMVP er førende inden for maskiner og udstyr til professionel vedligehold af veje, parker og anlæg – find den ønskede produktgruppe via oversigten herunder eller. Vei og miljø er en bransje vi leverer produkter til – for helårs vedlikehold. Annoncer med Saltspreder på DBA.


Stort udvalg af Saltspreder til billige priser. Saltspredningsmåling med SOBOFalkøping CLC 5Tallerken- og dysespreder Højhastighedsspreder Målinger gennemført den 3. Falköping -t-2-- Condition level grade (1-5): - Sand And Salt Spreaders - Road and Snow Equipment - Agriculture. Velholdt saltspreder kun kørt sæson. Udstyret med belysning, trepunktsophæng med.


Solus undevogn for Falköping. Normalt stand for alder med noget rust. Hydraulisk top-Stang medfølger.

Funktionstanden er ukendt. Skal du brøyte, strø eller koste? Vest Brøyteutstyr har utstyret du trenger for å få ryddet opp med et stort utvalg av snøploger, kostemaskiner og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg