fredag 25. mai 2018

Polytrol owatrol

Sjekk ut polytrol owatrol. Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Før påføring av POLYTROL må overflaten være tørr, ren og fri for fett, voks, silikon etc.


Om rengjøring er nødvendig, bruk et fettoppløsende middel eller. Produkter til bil og motorsykkel.

Effektiv fargefornyer som gjenoppliver og får den opprinnelige fargen tilbake. Kan brukes på plast, metall, glassfiber og mye mer. Plastfornyer etter å ha handlet inn hele 1liter av suppa. Fargefornyer – Plastikk, Maling, GRP, Metall. Fornyer gelcoat og plast, stein, marmor, metaller osv.


Gir tilbake fargen til falmede overflater. Penetrerer i dybden uten å skape en film, hindrer risiko for flassing.

Testet denne i dag, da jeg ser mange av dere digger den. Prøvde selv i dag, og den er jo helt crazy. Tok plasten bak på min TTransporter.


Har en blå stripe som falmer på Saga n. Noen som har prøv ut dette produktet, og hvor lenge varer glansen etter påføring ? Tyntflytende plast-, lakk- og metallfornyer. Her er nemlig et produkt med mange bruksområder, uansett. En allsidig og sterkt penetrerende olje som kan brukes både som rustbeskyttelse og som malingstilsetning i oljemaling, til både treverk og metall. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Polytrol - le produit des trolls David SYLLEBRANQUE.


Gjenoppliver den opprinnelige fargen og utseendet på flekket og matt plast og glassfiber (GRP) - støtfangere, båtskrog, hagemøbler, skodder. Karosseri, lakk og bilpleie: Dere som har rust på bilen må huske å bruke owatrol etter du har pusset. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp owatrol billig i nettbutikkene. Owatrol Italia, Viadana, Lombardy.

Grunnen til at jeg har laget. Do you need to restore the colour to your faded gelcoat? Have uPvc, metal or other substrates that need revitalising? Then this video will show you how. Har vært på mange butikker, til og med Coop Bygg hvor de skulle ha ifølge.


Olien opfrisker farven på mange overflader fx plastik, glasfiber, metaller, havemøbler m. Tränger in i ytan och fräschar upp såväl glans som kulör på gamla lackytor och ge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg