fredag 18. mai 2018

Pipesett tommer

Kvalitetsverktøy for proffer. Finn piper og pipesett for ditt behov hos Würth. Alt fra boremaskin til støvsugere. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Legg inn komplette artikkelnummer med linjeskift mellom hvert nummer.

Hvis du ønsker hjelp med handleliste eller liste med artikkelnummer, ta kontakt med vårt. Pipene har markeringsstripe som skiller dem fra millimeterverktøy. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. Meget god kvalitet levert i god koffert.


Inneholder følgende piper:. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.

Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Cookies brukes på dette nettstedet for å forbedre din surfing, til å utføre trafikkstatistikk, for å lette deling av informasjon på sosiale nettverk og vise. Lagerføres i Norge og sendes over hele landet med lynrask levering.


Jeg har sett i TOMMER ( se det første bildet og innholdsbeskrivelsen her nederst). Resten av bildene er av settet i MILLIMETER. Som bonus følger det også med en holder som kan festes på veggen.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Her finner du pipesett med både metriske og imperialistiske piper, torx, unbraco piper i. Sjekk priser på best i test pipesett. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp best i test pipesett billig i nettbutikkene. Spesielt hvis du for eksempel.


Verktøyet er perfekt for alle nybegynnere. Alle bestillinger før kl 10. Beskrivelse: Kraftig og bra pipesett med deler. Laget med ekstra gummi og kraftige deler for sterkt bruk.

Tabell over metriske størrelser for unbrakonøker mellom 0.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg