fredag 18. mai 2018

Lanolin rust

The easy way to book rail, bus and flight tickets in Europe. Under annen verdenskrig sleit den amerikanske marinen med rust i ballasttankene på sine fartøyer. De trengte en effektiv og ikke minst rask metode for å stoppe. Fluid Film har vært en favoritt mot rust innen skipsfart og industri i mange år.


Deres unike formel baserer seg på lanolinolje. LANOLIN SITTER: Matti Funderud peker og forklarer, mens understellet dynkes.

Hvorfor er rust fortsatt et problem? For mitt vedkommende så er valget av behandlingsmetode og. Gå tilbake til Rust og lakk. Det er ikke uvanlig at vi finner rust på biler som er 4-år gamle. I enkelte tilfeller så har vi også avdekket rust på biler som bare er noen måneder.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Rust i karosseriet kan være svært vanskelig å stoppe sa daglig leder i et antirustsenter som har drevet siden midt på 70-tallet. Vi forstår disse utsagnene godt!


Owatrol på eksisterende rust.

Klart det lønner seg på en eldre bil, man trenger ikke få vekk all gammel rust , legges det olje utenpå så kommer ikke oksygen til og da stopper rusten. Har kommet litt rust på skjermbua bak nå, men der kommer ikke olja til. Har også erfaring fra andre biler som er oljebehandla. Lanolin antirustbeskyttelse forrige neste.


Gratulerer så mye med flott Stelvio! Plages du av rust på bilen? Eller ønsker du å bestille time for understellsbehandling og forebyggende behandling mot rust ? Vi bruker et lanolin basert produkt som heter Fluid-Film. Engelsk lanolin mot rust Matti Funderud får takk av formann Helge for sit interessante rust -show.


Alle ekte anglofile fikk et bedre selvbilde i og med at det. Bergen Antirust - Din behandler i hele Hordaland - Ta vare på bilen din. Vi hjelper deg å klargjøre bilen til vinteren. Understellsbehandling, fluidfilm, anolin. Vi ser stadig at biler med ramme som er noen år gamle har mye skitt, gammel understellsmasse og rust innvendig i rammene.


Dette gjelder biler som har lukkede rammer. Tok ett par bilder av en kontainer jeg har stående i dag. Tenkte jeg skulle smøre hengsler og rust behandle litt, og tok disse bilder noen uker etter påføring.


Ved å beskytte bilen din med lanolin bevarer du verdien på bilen din og sparer penger! Det er vel først de senere årene de har gått over til å bruke lanolin tror jeg.

Jeg har ihvertfall ikke hatt rust (som jeg vet om) på de bilene jeg har hatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg