torsdag 10. mai 2018

Kompostbinge biltema

Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Kompostbeholder, 5l koster kroner 990. Denne er ikke særlig aktuelt for mitt bruk.


Vil du lage din egen kompost?

Start nå, så blir du belønnet med fin jord seinere. Sats på en isolert, lukket kompostbinge til kjøkkenavfallet. Robust kaldkompost som er utstyrt med lokk som kan åpnes, godt med ventilasjonshull og en luke som kan åpnes nederst på en av sidene.


Du kan også åpne opp hele. Dette trenger du for en vellykket kompostering: varme, luft, fuktighet, mikroorganismer, sopper, enzymer og kompostbinge. For å ta det siste først:. Praktisk kompost binge som rommer 4L.


Bingen er sort om kommer fra Patrol merket.

Legg til sammenligning-. Les flere spesifikasjoner her! Finn kompostbinge for hageavfall. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. I tillegg må den være musesikker.


En svanemerket kompostbinge er et trygt og godt valg når du vil kompostere matavfall gjennom hele året. Det er to kilder til god kompost: Matavfall og hageavfall. En kompostbinge for hageavfallet kan være en såkalt kaldkompost som anlegges på et egnet sted. Mål (bxdxh): 100x100xcm.


Den beste jorden lager du selv! Når du komposterer skal alt våtorganisk avfall (matavfall) fra husholdningen i en isolert kompostbinge som er godkjent av BIR. Kan også brukes til inngjering av dyr sammen med Stolpe til Keeper kompostbinge. Hvor mange pakker kompostbinger fra biltema trenger jeg til å bygge stort bur?


Er det to pakker som settes sammen som er det største buret man kan lage ? Du trenger ikke kaste hageavfall og grønnsaker i søpla. Lag heller en kompostbinge og kom i gang med kompostering.

Modellen her er laget av brukte murstein og har en front av bord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg