tirsdag 22. mai 2018

Bobleplast til drivhus

Drivhus til rimelige priser! Over år med fornøyde kunder. Stort utvalg av bobleplast til arbeidsplassen. Vil du gerne have glæde af dit drivhus året rundt, kan du vælge at isolere.


Hos Lundhede finder du alt i skygge og isolering til drivhuse.

Ta vare på dine eiendeler, bruk. Hei, er det noen av brukerne her på forumet som vet hvor man kan få tak i skikkelig bobleplast til vinterisolering av drivhus ? Plasten får gjerne ha store bobler. Forlæng sæsonen i dit drivhus ved at holde drivhuset varmt hele året.


Du kan beklæde drivhusets indersider med boblefolie, som minder om bobleplast ,. Ekstra isolering som festes i aluminiumsprofilene med tilhørende klips. UV-bestandigt isolerplstfolie kaldes også bobleplast og er godt til at beskytte planterne. Vi gør det enklere og sjovere at handle drivhus på nettet!

Nå har jeg ryddet ut ting og tang for å isolere drivhuset med bobleplast. Det er bare 5- plussgrader om dagen og nesten minusgrader om natta. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Vi leverer alt innen billig emballasje. Rask levering og enkel handel. Bobleplasten monteres med avstandsholdere.


Perfekt ved innpakking av gaver, som emballasje ved flytting eller til vinterisolering av utekrukker. Drømmer du om å bygge drivhus ? Utform ditt eget drivhus og kjøp det på nettet her! Willab Garden har Nordens største utbud av drivhus og over års erfaring.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Vi danskere er gode til at bruge vores drivhus.


Isolerer du det med bobleplast om vinteren, kan du få rigtig mange ekstra timer og afgrøder. Det er uansett ikke mye varme som skal til nå for å holde et drivhus på noen få. Tilbehør drivhus , Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus , veksthus, hagestue og vinterhage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg