tirsdag 8. mai 2018

Slipemaskin betong

Handle smart - Spar penger. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Maskin forbeholdt betongsliping av små og mellomstore gulv.


Mye benyttet til å slipe bort limrester, sparkel og mindre ujevnheter i betongen. Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie.

Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur. Festool fasadefres RENOFIX RG SZ. Fjerning av puss, maling, grader på betong , flislim, epoxy etc. Ideel til forskjellige saneringarbeider, både ute og.


Slipekoppene finnes i flere utgaver, fra de helt grove, som kan slipe store mengder betong , til de helt små, som bare finsliper selve overflaten. BAIER BDS 1Betongslipemaskin Justerbar kappe over slipekopp og støvavsug gir nærmest støvfri sliping. Ekstrem holdbar konstruksjon med drivverk i metall.


Bosch PWR 1CE slipemaskin fjerner puss, lakk, tapet, flislim og til og med betong.

Vi tester den på en sliten pussvegg. Dette er en meget godt håndterlig slipemaskin som egner seg bra til små og mellomstore jobber, da den er relativt enkel å få med seg. Oppnå maksimal overflatekvalitet med plansliperne fra Bosch.


Eller skal du med en robust Eibenstock maskin, stabilt og brukervennlig slipe betong - eller epoxyflater. Vi har hatt folk til å slipe våre betong gulv til å bli helt blanke (superfloor) det skal sies at vi først prøvde selv, men fant fort ut dette er noe fo fagfolk. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Betongsliperen sliper vekk små ujevnheter og klargjør flater der det skal legges fliser, og for effektiv sliping av betong. Her finner du ett stort utvalg av slipemaskiner som båndsliper, eksentersliper, vinkelsliper og multiverktøy.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Dette er en spesialskive beregnet for polering og finsliping av betong , terrasser, granitt, skifer etc. Mange har den oppfatningen at betong er et grått og trist materiale. Derfor dekkes det ofte med flis, epoxy, gulvbelegg eller maling.


Disse stoffene er vanligvis. Hvilken slipemaskin skal jeg velge? Det finnes mange ulike typer gulvslipemaskiner for leie, og hver maskin har sitt ideelle bruksområde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg