tirsdag 22. mai 2018

Motorsag bukse

Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Billig verneutstyr til motorsag. Bestill på nett hos Clas Ohlson.


Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Drivstoff-, olje- og varmebestandig og utrolig slitesterk bukse med fem materiallag og lav vekt. Vi anbefaler at du vasker buksen regelmessing for å beholden optimal beskyttelsesfunksjon.


En vernebukse er en beskyttelsesbukse med verneinnlegg - en billig livsforsikring når du arbeider med motorsag. Et motorsagkjede er skarpt og roterer med en utrolig. Av slitesterk, 2-veis polyesterstretch. Brensel-, olje- og varmebestandig bukse.


Godkjent i følge EN 381-5. Elastisk midje med lommer foran, én baklomme og ventilasjonsglidelås bak på. Vernebukse for brannmenn o. Har ikke prøvd Stihl sine bukser , men tror nok dette er noe av det bedre. Handle smart - Spar penger. Kom innom butikken vår for å få veiledning hvilken motorsag som passer ditt behov.


Husqvarna motorsag bukse selges. Slitesterkt materiale med refleks, flere praktiske lommer og impregnert for lett vannavvisende effekt. Ryddejobben går fort om du tar i bruk ei motorsag. Buksen har doble knapper i midje.


Og enda fortere om du velger riktig sag. I fjor høst gjorde snekker-Otto en stortest av motorsager for. Kraft kombinert med kompakt størrelse! Lettbrukt allround- motorsag som er utstyrt med totaktsmotor med snorstart, antivibrasjonssystem, dobbel kjedebrems.


Polyester med toveisstrekk og god slitasjemotstand. Tåler drivstoff, olje og varme. Hei Jeg har stihl comfort motorsag vernebukser. Når jeg jobber og sola skinner så koker det i buksa mi fordi det blir så varmt.


Stort utvalg til all bruk og med rask levering og fri frakt! Alt til trening - Fri frakt, fri retur - Sportamore - dagers åpent kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg