tirsdag 11. mars 2014

Kompostbinge tre

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kompostbinge i impregnert tre. Mål (bxdxh): 100x100xcm. Alle hager trenger en kompostbinge til hageavfallet. Har du en varmkompostbeholder, trenger du også plass til etterkompostering.


Det er mange måter å lage en.

En åpen beholder kan være laget av tre , netting eller plast. Er du plaget av brunsnegler,. Snekrer du en kompostbinge selv, kan du dele den i to deler;. Jeg har for øyeblikket tre egentlige kompostbinger - en som jeg fikk fra kommunen i et plastlignende material og to som jeg har snekret sammen selv av hønsenetting. En kompostbinge for hageavfallet kan være en såkalt kaldkompost som anlegges på et egnet sted i hagen.


En slik kompostbinge i netting kan du enkelt lage selv. I en åpen komposthaug tar prosessen cirka tre år før du har jord. Du trenger ikke kaste hageavfall og grønnsaker i søpla.

Lag heller en kompostbinge og kom i gang med kompostering. Eg har heimelaga binge med tre rom. Naboen har kjøpt nokre greier av netting. Modellen her er laget av brukte murstein og har en front av bord. Tre holder komposten varm, men vil råtne med tid og stunder.


Hei, Jeg se flere steder at det frarådes å bruke impregnert treverk for å lage en kompostbinge. På de samme stedene blir det ofte også referert til at impregnert. I tillegg må den være musesikker. En svanemerket kompostbinge er et trygt og godt valg når du vil kompostere matavfall gjennom hele året. Slik komposterer du matavfall og lager næringsrik jord med bokashi.


Har du en kompostbinge stående, kan du lage bokashi jordfabrikk i den. Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Hva skjer med plateavfall i en kompostbinge ? Diskuter utsagnene i grubletegningen og finn ut hva du mener.


Del klassa inn i grupper på tre elevar. Med en kompostbinge kan du lage din egen næringsrike matjor helt gratis. Snu beholderen og fest metallnettingen først og så de tre bunnbordene.


Vær den første til å omtale “ KOMPOSTBINGE ” Avbryt svar.

Vanligvis tre deler matavfall og del strø. Hos oss finner du gode kompostløsninger i forskjellige størrelser som kan dekke dine behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg