onsdag 26. mars 2014

Tohjulstraktor med slåmaskin

På utkikk etter slåmaskin for hage eller hytte? ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Honda tohjulstraktorer er hagemaskiner for deg som har behov for allsidig hjelp i hagen eller på jordet.


Maskinene kan brukes som jordfreser, slåmaskin eller. Pakkepris på tohjulstraktor med to eller flere redskap. Benytt sjansen til å kjøpe tohjulstraktor med f.

Muta Maestral er en solid tohjulstraktor med mange bruksmuligheter. Solid tilkobling av utstyr som slåmaskin ,. Tohjulstraktor med kraftuttak og påmontert reimdreven snøfreser. Han har pløyeplog, jordfreser og slåmaskin med seg har sikket vert ute en vinternatt også. For 750kg tilhenger med drift.


Maskin Importøren AS tilbyr tohjulstraktor i alle størrelser til alle type maskiner. Beregnet for grovere arbeid. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!

GardenTools tilbyr tohjulstraktorer av høy kvalitet som kan brukes med utstyr som jordfres, beitepusser, slåttebjelke, snøfreser, snøskjær og tilhenger. Europas ledende produsenter av slåmaskiner. Mellomstor, profesjonell tohjulstraktor. Har en snøscooter til salgs kr. Finnes mange jordfresere og lignende til tohjulstraktorer,.


Det er enn vanvittig fin liten trillebår på hjul, og starter jaggu. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Dalen tilhenger med brems og tipp. MGM tohjulstraktor med tilhenger med drift på hjulene som gir maskinen firehjulstrekk.


Tilhengeren kan lastes med 7kg og kjøre bakker opptil horisontalt. Bucher Ktohjulstraktor Solgt. Tohulstraktorar hadde tidlegare stor utbreiing på små.


En tohjulstraktor er en landbruksmaskin som består av et par hjul med motor mellom seg. Slåmaskin og jordfres er vanlege reiskap,. Traktor å henger har fått ny maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg