onsdag 5. mars 2014

Motorsag elektrisk

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg.

Finn elektrisk motorsag biltema. Vil du slippe avgasser og støy eller skal du arbeide innendørs, velg da en elektrisk motorsag. Fordelene med elektriske sager er mange og bruksområdet strekker seg. Ryddejobben går fort om du tar i bruk ei motorsag. Og enda fortere om du velger riktig sag.


Denne sommeren har snekker Otto gjort en stortest av. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.

Skal du derimot som regel felle små trær og trimme hekker, rekker det lenge med en elektrisk eller batteridrevet motorsag. Før du setter i gang å bruke ei motorsag bør du også sjekke at kjedebremsen virkar. Kjedebrems er obligatorisk og skal sikre at saga. Hvis du leter etter en bensindrevet motorsag for felling av trær så har vi det også.


Sterk elektrisk motorsag for byggearbeider i tre. Stihl hurtigstramming av kjedet (B) for rask og enkel stramming av kjedet uten verktøy, QuickStop Super kjedebrems. Laveste Pris i Norske NettButikker?


Skaff deg en kraftig batteridrevet, elektrisk eller bensindrevet motorsag fra McCulloch med kraften til å få jobben gjort – raskt! Besøk McCulloch-nettstedet i dag. Test av elektriske motorsager med batteri Stor test: Sju motorsager som feller grana uten ledning og bensin. GardenTools tilbyr bensindrevet motorsag og elektrisk kjedesag. Vi har testet syv modeller som alle har til.


En motorsag må ha en god balanse mellom kraft, størrelse og kvalitet. Hvor mye får du egentlig for pengene når du kjøper en motorsag ? Elektriske og bensindrevne. Dessuten er det mindre stell med en elektrisk motorsag enn med en bensinsag.


De elektriske sagene er gjerne billigere enn de bensindrevne.

STIHL MSE 2C-Q MOTORSAG Vår kraftigste elektriske motorsag som tilfredsstiller høye profesjonelle krav.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg