onsdag 26. mars 2014

Sjøsand jotun

Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke.


Ytterligere informasjon om LADYs produkter finner du på jotun. For mer inspirasjon og tips,.

Taket er malt i fargen Kritthvit. Den pleier å bli mer lilla enn gul sammen med Bomull. Jeg heller igrunn mot sjøsand , for syns det virker til å være en nyanse grønt i sand. Eller er det bare fargekartet som er litt missvisende kanskje?


LISBETH LARSEN GLOBAL FARGESJEF I JOTUN Vi henter ro og inspirasjon i naturen. Jotun : Demring og Sjøsand. Det er noe med denne upretensiøse skjønnheten, det rustikke, unike og overbevisende.


Aller helst skal de virke avslappende, og i sin egen leilighet har hun gått.

Patinagrå, som gir et gråhvitt skjær, eller Sjøsand , som går mot det beige. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! FURU 14X1SK SKRÅ NAT SJØSAND BEISET JOTUN BEIS SJØSAND Ytelseserklæring Miljødeklarasjon ECOProduct Monteringsanvisning Brosjyre.


Tendenser i tiden - Vi stopper opp og tar oss tid til å reflektere over vår livsstil. Det samme gjør vi med valg av farger. Bruntone med vakker glød av varme undertoner i rødt. Hei Lurte på hvilken tone Sjøsand har ? I taket brukte vi Scanox panellakk i hvit 100.


Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. VYRK er en norsk trendsetter innen farger.


Onkel Cato i beising av panel før den blir satt opp. Fra å ha gulnet furu fra topp til tå, ble atmosfæren i hytta i Tuddal lun og behagelig, med en gjennomført bruk av beis i naturens egen fargeskala. Trenden med beiset panel når stadig nye høyder.


Bjertnæs Sag har hele veien vært ledene i markdet, og vi arbeider aktivt for å utvikle konseptene til glede for alle. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill.

Luktfri og hurtigtørkende. Nymalt panel på plass mellom soverom og kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg