fredag 7. mars 2014

Ok mini lager

Lei ditt eget lager på månedsbasis hos oss. Lagerplass til møbler og innbo? Finn din nærmeste avdeling i ditt fylke. Si din mening i dag og hjelp til med å bygge tillit online. Trenger du lager for møbler og innbo?


Boxi tilbyr rene, sikre og tempererte lagerrom.

Vi leier ut minilager til privatpersoner og bedrifter til lave priser. OK minilager , Oslo, Norway. Drive-in minilager - Enkel og rimelig lagring. Vi har over avdelinger i Norge. Norge samlet på ett ste slik at du enkelt får oversikt og informasjon og kan finne det.


Vi tilbyr best pris på leie av lager og ingen depositum. Alltid døgnåpent alle dager. Langtids- og studenrabatt. Minilager i Oslo med fokus på lav pris og god.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Få rabatt på minilager. Hos oss leier du det antallet lagerrom du til enhver tid trenger.


Betal således kun for den lagerplass du faktisk bruker. Eiendelene står trygt lagret hos oss - få tilgang til en billig lagerbod på dagen. Våre minilager er innredet med boder. Boden er egnet for lagring av møbler, som dekklager eller flyttelager.


En lagerbod er enten på 9meller 18m3. Lagre tingene dine tørt, varmt og sikkert på Hamar. Mobilt minilager er det enkle alternativet for deg som trenger mellomlagring, langtidslagring, minilager. Bestill enkelt på vår nettside!


Selvbetjente boder på Myrene, kun 1. Har du behov for å lagre dine eiendeler? Vi kan hjelpe deg med det. Vårt lager på Midgårdveien ligger i. Når du leier hos oss får du et rom som er rent, tørt og uten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg