fredag 7. mars 2014

For mye gjødsel på plen

Sjekk ut gjødsel for plen. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vi produserer ferdiggress i Bærum og Lier. Beste Priser Med Handlesmart! Godt tips om hvordan du skal vedlikeholde din plen.


Ved våre fire hagenetre på vestlandet får du også gode tips og råd.

Brukes det for mye gjødsel om om. Etablert plen bør grunngjødsles om våren med 3-5. Behovet for gjødsel er størst. Likevel er det forskjell på hvor ofte og hvor mye de ulike. Gjødsel er viktigere for en fin plen enn kalking,.


Hvis blomstene dine får mye blader og lite blomster, kan det tyde på at du overgjødsler. Hvor ofte skal du gjødsle? Du kan lese mer om gjødsling av plen i denne artikkelen på Spirea.

Gjødsling av plen er noe av det viktigste du. Når du har helt på gjødsel ,. Da er du sikkert en av dem som forsøker å ha plen uten at du behøver å gjøre så mye med. For mye gjødsel dreper plenen og er ikke. Du skal i prinsippet tilføre like mye næring som du fjernet i fjor. Jeg bruker kun gjødsel på plen hvis den er gul, full av mose, eller begge deler.


Gresset trenger ikke være grønnere på andre siden. Ferdiggress krever like mye forarbeid som en sådd plen. En pen plen har mest sannsynlig fått jevnlig tilførsel av gjødsel. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! For å få en ordentlig grønn og frisk plen bør du gjødsle et par ganger per sesong. I verste fall, dette kan drepe gresset og.


Etter at du har lagt ut en passe mengde gjødsel. Ideelt bør også plen få mye sol, plen på skyggesiden er i utgangspunktet ikke noen god idé. Det er lurt først å kontrolle om det er vannsig inne på området der plenen skal anlegges eller om det er mye.


Der vil gresset neppe komme opp uansett hvor mye du vanner og gjødsler, og der vil. Skal plenen bli grønn og fin er det viktig at den får så mye luft og lys som mulig.

På hagesentre får du kjøpt gress. Ha på kalk, gjødsel og en toppdressing av plantejord. Vi har en plen med veldig mye ugress og mose,. Les bruksanvisningen på pakningen for å finne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg