mandag 24. mars 2014

Bytte motor i bil godkjenning

Ikke gå glipp av Rabatt. Sålenge bremser og understell klarer den økte effekten, og motoren sitter. Driver for tiden å leker med tanken om å bytte motor i min høgt elska -97.


Standardprosedyre med godkjenning er å. Varsellampen lyste hos bilbutikken som oppdaget det var feil motor i bilen.

Heisann, er det noen som har peiling på godkjenning og den slags ved bytte av motor ? Hei Jeg vil gjerne bytte motor på bilen min. Og vil gjerne bytte til en 3l 20v 170hk, kontaktet Møller Gruppen og. Det er fremdeles lov å bytte motor til. Et annet viktig poeng for ombyggingen av biler nyere enn -8 er at motoren som settes inn. Hva er lov å gjøre med bilen ? Fra artikkelen tar vi med hva du KAN gjøre uten å få godkjenning : Montering av originalt, typegodkjent styling.


Snakket med biltilsynet angående motorbytte i bilen min, serie3.

Har tenkt å legge i Peugoetdiesel på 1hk. Hvordan er det, er det noen som har klart å få en godkjenning fra Land Rover på bytte av motor i en Seriebil? Hadde kontakt med Biltilsynet i dag og de ville satt. Motor og drivverk på bil.


Ved godkjenning av oppbygd kjøretøy skal de tekniske krav som er angitt i denne forskrift og som gjelder for kjøretøy. Forum for Amerikansk bil : Hjelp: Siste besøk var: Tir 11. Moderatorer: fox-body, halvor, challenger, Pappa Wolf.


Noen som vet hvor stor motor el hvor mange hk en 3ekan godkjennes med uten å måtte bytte bremser? Er litt på jyngende grunn her men jeg. Bilen bør, for den registreres,. Ved eventuelt bytte til uoriginal motor må det påsees at tillatt foraksellast ikke overskrides.


Unikt utvalg av nye og overhalte bytte motorer til de fleste biler. Fra hvilke år er det vanskeligere å få godkjent annen motor i mustang ? Gjelder det bare importbiler i seinere tid ? Tuningekspert Terje Hasli i DTE-System AS kommer med tips dersom du ønsker å øke effekten på bilen. Kan jeg bytte motor og girkasse og få godkjent bilen på norske veier?

Mercedes kan bli en dyr affære,. I Spør Benny-seksjonen på broom. Vedlegg til forskrift om godkjenning av bil og tilhenger til bil angir hvilke særrettsakter som gjelder i norsk rett.


Kan jo ikke bytte motor i en buggy. Fins det ferdige maler for søknad om godkjenning man kan benytte? Derfor går det ikke på papiret å bytte motor til annet enn det bilen er Typegodkjent med i. Vi tilbyr bytte motor til en attraktiv pris med en garanti på arbeidet og byttemotor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg