torsdag 27. mars 2014

Sagkjede motorsag

Sjekk med Økonomi-deler AS først. Alt av reservedeler til traktor mm. Bla i våre kataloger på nett! Se våre priser på deler og bøker. Flere forskjellige varianter.

Se utvalget fra på P-lindberg. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Norge tok fire medaljer i motorsag -VM. Enklere start på motorsaga.


Jonsered sprøyter nå bensin rett i forgasseren. Resultatet er enklere start på saga.

Pris per måned: Kredittkostnad: Effektiv rente: Logg inn Søk om Smart-medlemskap. Er det på tide å forbedre dine utendørsprodukter og tilbehør? Dette er riktig tidspunkt for å utforske våre aktuelle tilbud og pakker som passer dine behov.


STIHL har det optimale kjedet for enhver oppgave, effektklasse og. En motorsag må ha en god balanse mellom kraft, størrelse og kvalitet. Vi har både enkle motorsager og sager for proffbrukeren.


Elektriske og bensindrevne. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Motorsag Kjeder og Sverd til Motorsager Ryddesag og Trimmere. Stihl Picco Duro PDsagkjede mm Hardmetall DL.


Husqvarna X-CUT- sagkjede Følg oss. Sortering: Alfabetisk A-Å. Stort utvalg til all bruk og med rask levering og fri frakt! Handle smart - Spar penger.

Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Når man skal velge skjæreutstyr til saga må man først skille mellom vanlig kjede og rippingkjede.


Hvis man skal bytte både sverd og kjede må drivhjulet på saga. Vi regner med at dette er greit for deg, men du kan hoppe av om ønskelig. Siden utviklingen av det første sagkjede for mer enn år siden har Oregon vært i front på feltet produksjon og.


Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg