fredag 14. mars 2014

Tekna student reiseforsikring

Bredt utvalg av kurs, konferanser og seminar. Sjekk ut Kvalitetsresultater og Svar. Dine student -forsikringer. Har du allerede reiseforsikring ? Et nettverk av teknologi- og realfagsstudenter over hele landet.


Som student må du leve stramt,.

Studentforsikringen gjelder fra innmeldingsbeløpet på 30- er betalt, så lenge du er student og medlem av NITO. Ingen årlige tilleggskostander. Vår studentforsikring er en komplett forsikring for deg under år. Her får du reiseforsikring , innboforsikring, ulykkesforsikring og rettshjelpsforsikring i ett.


Student Utland dekker deg når du studerer i utlandet. Forsikringen inneholder markedets beste innbo-, ulykkes- og reiseforsikring. Ryanair sier i en uttalelse til oss: Ryanair tilbyr kundene mulighet til å bestille reiseforsikring til svært gunstige priser på Ryanairs nettsted.


Vær trygg på reiser både i Norge og utlandet. Se pris raskt og enkelt her!

Få Sikkerhet Ut Over Alle Grenser. Medlemsfordeler for deg som er student. Denne forsikringspakken består av en helårs reiseforsikring og ulykkesforsikring til kr 95- i året. Tekna - Tekna – Studentrabatt.


Sammen med innboforsikringen som du allerede har gjennom. Endres automatisk når du er ferdig som student. Er du mellom - år, men ikke student ? Reiseforsikring når du betaler over halve reisens transportkostnader med kortet eller rett fra konto;. Hvis du er uenig i vår avgjørelse i en sak som vedrører din reiseforsikring , kan du kontakte vårt Kundeombud for å få den vurdert på nytt.


Finn forsikringen som passer deg. Snart er det sommer, og sommer betyr FERIE! Når man er travelt opptatt student ,. Jobber du, eller er du student ? Tidligere Norsk Sivilingeniørforening eller noe.


For å kunne tegne en studenforsikring må du. Sol, strand og bølgeskvulp, eller kanskje shopping og storby? Uansett hvor du skal reise i sommer bør reiseforsikring være en selvfølge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg