torsdag 16. oktober 2014

Bensindrevet motorsag test

Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Stort utvalg til all bruk og med rask levering og fri frakt! Ryddejobben går fort om du tar i bruk ei motorsag. Vær obs på at prisene i vår test er. Vi kårer den derfor til best i test.


For deg med skogstomt eller en tomt med grove trær er en bensindrevet motorsag det beste valget. Siden da har prisen gått noe opp, dette skyldes blant annet at prisen på motorsag er justert generelt opp, i tillegg til lav kronekurs nå for tiden. Sterk og kompakt bensindrevet motorsag med opptil lengre drivstofforbruk, og opptil lavere utslipp sammenlignet med tradisjonelle STIHL-totaktsmotorer uten.

STIHL MS 1MOTORSAG Bensindrevet motorsag for hjem og. STIHL MS 1C-BE MOTORSAG Bensindrevet motorsag for hjem og fritid. Hvor mye får du egentlig for pengene når du kjøper en motorsag ? Vi har testet åtte sager i et overkommelig prisleie. Stor test : Syv sager i sitt rette milj.


De beste motorsagene i denne testen er lette å vedlikeholde,. For det harde arbeidet kan en tungvekter av en Bensindrevet motorsag få jobben. Er du ute etter en motorsag som du kan bruke til litt trefelling og kapping. Når disse tingene er på plass, er du klar til kjøpe deg motorsag.


Sterk, kompakt kw motorsag , komplett utrustet med høyrehåndsbremsen QuicStop Super, hurtigstramming av kjedet og Easy2Start. Perfekt til jobb på bygg, felling. Vurderer du å kjøpe motorsag ? Her er en innføring i nordmenns. Så her forleden en bensindrevet motorsag til 5spenn på Jula i Kristiansund.


Det tøffeste verktøyet i klassen, motorsaga er på vei fra skogen og inn i hagen. Andre Husqvarna-nettsteder.

Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Motorsag er i ferd med å bli allemannseie. Forskjell på dyr og billig bensindrevet hekksaks? Hus, hage og oppussing: Hei!


Lurer på å kjøpe meg en bensindrevet langskaftet hekksaks med mulighet. Se hvilken hekksaks som ble best i test her. Stiga selger ennå ikke pakker med motorsag ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg