fredag 17. oktober 2014

Tørkestativ vegg

Stort utvalg og gode priser. Tilpasset for fuktig miljø. Alt fra utendørsstativ til oppheng av snor fra vegg -til- vegg og flere typer til å felle opp.


Tørkestativ Vi har et stort utvalg av tørkestativ. Monteres i tak eller på vegg.

Brabantia Wallfix er et stort tørkestativ med meter tørkesnor. En revolusjonerende løsning for deg som ønsker å tørke klær effektivt og samtidig spare plass. Uttrekkbart tørkestativ til permanent veggmontering. Sammenleggbart med stenger.


Takhengt tørkestativ - tørkestativ , tørkestativ vegg. Hjelper til med å holde orden på småvasken. Portabel og praktisk til f.

Finn denne og andre Pins på laundry room av Inger Kristin. Veggmonterte tørkestativer. Sjekk priser på best i test tørkestativ. Kjøp best i test tørkestativ billig i nettbutikkene. Stabil aluminiumsprofil med m tørkesnor.


Praktisk tørkestativ for tørking av klær ute. Maks vekt som stativet tåler er kg. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! La klesvasken henge til tørk med stil på dette eksklusive 4-armede tørkestativet, fullstendig i aluminium.


Det er en fare for at saltene i impregneringen vil ødelegge malingen. Et alternativ for den som vil ha et mørkt tørkestativ er å. Begynner nå å få ferdig vaskerommet, og da kommer spørsmålet om hvordan få mest mulig plass til å tørke klær, og da virker jo tørkestativ opphengt i taket. Mangler du plass til å tørke klær, kan du lage et utendørs tørkestativ som henger på en vegg. Da unngår du også å ødelegge plenen med stolper. Kan enkelt felles ned når den ikke er i bruk og vil dermed ta mindre plass.


Benyttes sammen med Classic for å få en komplett løsning.

Alltid tørre håndkleer tørkesoner. Comfy Towel er et praktisk varmestativ som monteres på vegg. Vegghengt med totalt meter tørkeline. Tørkepapir-holder vegg , matt stål. Beskyttelseboks til Wallfix i rustfritt stål Mattbørstet Stål.


Utbytteline til tørkestativ ,. Denne hundre år gamle løsningen til tørking og av lufting klær er like populær i dag som den gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg