mandag 27. oktober 2014

Turgrill gass

Obs BYGG har et stort utvalg kullgriller både på nett og i butikk. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Liten og smart kullgrill som passer bra på camping eller strandtur. Weber Gassgrill Go-Anywhere Enkel å bære og ha med på tur. Klar til bruk med det samme! Tenn grillen med et enkelt trykk på knappen. Perfekt til direkte varme.


Hvorfor dra på engangsgrill eller bøttegrill, når du kan gjøre det enklere med gass ? En go bærbar grill trenger ikke koste skjorta. En meget smart bærbar gassgrill - et komplett utekjøkken i miniformat! Grillen er meget enkel å ta med seg på tur. Vi har testet gassgriller. Hvor bra er byggekvaliteten, hvordan blir grillresultatet, og hvordan er de å rengjøre.


Se hvilken gassgrill som ble best i test her. Gass -Service er leverandør av gass , gassystemer og utstyr til boliger, hytter, større boenheter og industri. Vi er totalleverandør i Hordaland og deler av Sogn og.


Valg av turgrill: gass , kull, type? BarbIQ er liten og lav i vekt. Mat og drikke: Hva anbefaler dere som en go bærbar grill? Engangsgrill er helt ut, og en BarbEco vi allerede har. Vi er den skandinaviske forhandleren av Landmann griller.


Summer BBQ bruker standard 220g butan gass bokser. Vårt brede sortiment består av alt ifra engangsgriller og kullgriller, til store gassgriller og murgriller. Hva med en billig, blank turgrill fra en av billigkjedene? Koster rundt 2kroner, gir kjempevarme og kullet brenner opp i god tid før man drar hjem. En praktisk og lett bærbar gassgrill som er meget enkel å bruke.


Regulator til gass flaske COBB kr 364. Skjærebrett bambus COBB Supreme kr 355. COBB er verdens minste, hurtigste og sikreste grill. Den er grillklar på bare 2-minutter – uansett om du bruker kull eller gass – og selv om den innvendig kan. Hos Elkjøp finner du et stort utvalg av griller og tilbehør.


Velg mellom gass , kull eller elektrisk grill fra velkjente merker som Weber, Jamie Oliver og Nordics.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg