onsdag 29. oktober 2014

Klippe plen

Vi produserer ferdiggress i Bærum og Lier. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Bilde av en frodig og grønn plen som har fått riktig pleie.


Les våre beste tips for stell og vedlikehold av gressplenen i artikkelen. Klippeøktene blir raskere jo oftere du klipper.

Sammenlagt sparer man ikke ti men hvis du lar gresset gro så vil gressklipperen jobbe seg. Det går mot høst, men sesongen er ikke over ennå. Hvor lenge du bør klippe gresset, er avhengig av temperaturen der du bor. Normalt klipper man plenen.


Klippe gresset — Du må klippe ofte, ikke la plenen bli for høy, sier Evenrud. Klipp så gresset er 5-centimeter høy. Ikke klipp for mye, da skader du gresset.


De fleste har nok en formening om at plenen skal klippes cirka én gang i uken i vekstsesongen.

Det sier også seg selv, at det er på tide å klippe når plenen. Med litt stell og ved å klippe plen riktig er mye gjort for å få en saftig grønn og frodig gressplen. Her er noen tips for å komme nærmere drømmeplenen.


Det er bedre å klippe plenen ofte og litt, enn mye og sjelden. Mange klipper plenen for kort når de først er i gang. Godt tips om hvordan du skal vedlikeholde din plen.


Ved våre fire hagenetre på vestlandet får du også gode tips og råd til hvordan du skal få en fin plen. Ringte politiet fordi 12-åring klippet plen. Noen ringer til og med fra andre byer, og spør om han kan komme og klippe plenen deres,. Det hender vi får henvendelser for eksempel om at noen bråker i kirketiden, sier operasjonsleder i Hordaland politidistrikt, Jan Steimler, til BA.


Slik legger du ferdiggress. Klipper du plenen i pinsen risikerer du bråk med politi og naboer. Nå krever flere at lov om helligdagsfred avvikles. Bare flekker, mose eller tynt dekke? Vi har tipsene for en vakker plen.


Det er faktisk ulovlig å klippe plenen på søndager og andre røde dager.

Holder du helligdagsfreden? Hvis ikke kan dette straffes med bøter. Det er og mulig å sette av et par flekker på ca 1-kvadratmeter i plenen og så blomstereng der og unngå å klippe der før en. En nylagt plen bør tilføres gjødsel i form av langsomtvirkende gjødsel.


De klassiske tabbene er å klippe plenen for sjelden, klippe for kort,. En plen som klippes ofte blir tettere i veksten og du får en jevner plenflate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg