mandag 27. oktober 2014

Tvangsblander traktor

Har tilhenger, lyd og lys. Kraftig vinkelgirkasse av italiensk fabrikat og doble fjærer på. Baron Mtvangsblander er kraftfull og effektiv.


Msikrer den optimale blanding til alle oppgaver alt fra jordfuktig betong til fastere masse. Fliegl tvangsblander er en betongblander med god kvalitet. Leveres som manuell lastende eller selv lastende.

Her på Mascus kan du selge og kjøpe brukte anleggsmaskiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Subscribe to our mailing list. Tvangsblandar for traktor med soldrist for beholdar.


SoRoTo tvangsblander 300L 400V. En god og stabil tvangsblander til PTO med gitterlokk. Tømmerhengere i alle størrelser. Hengere i alle størrelser.

Retrades kommission er inkluderede i buddet. Evt håndteringsomkostninger og moms tilkommer. Kellfri Sementblander CB80 traktordrevet med blandevolum 8l. Beton behøver ikke at være dyrt!


Bland selv med Marchner tvangsblander - en tysk kvalitetsmaskine. Kapasitet 8liter ferdig betong. Når vi blander stor så bruker vi en tvangsblander på traktor , 500l pr.


Jeg vurderer å kjøpe en 8liter betongblander ( tvangsblander ) fra Kellfri. Er det noen som har gjort noen erfaringer med en slik? Kun brukt ganger, og fremstår som ny. Jeg ser at denne er 4-5ooo kr. Traktorer annonsert på Finn.


Baron producerer tvangsblandere i mange størrelser. Dette er en kraftig tvangsblander for traktor , som rommer ca 8liter ferdigblandet masse. Blanderen har kraftige fjærer med sko.


Robuste, effektive tvangsblandere med lang levetid. Brukt Baron tvangsblander.

En kg sekk er rett over liter sånn ca. Her downloader du lister med reservedele vedr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg