fredag 31. oktober 2014

Fjerne mose på plen

Vi produserer ferdiggress i Bærum og Lier. Du ønsker deg kanskje en grønn og frodig plen uten mose ? Produkter for å fjerne mose. En plen med mye mose er rett og slett et tegn på at du har dårlige vilkår for plen.


Her er tre kule ting du kan bruke mosen til!

Mose er et velkjent problem i mang en plen , men det fins måter å bli kvitt den på. LES OGSÅ: Slik fjerner du mose på taket. Her får du smarte tips for å få en tett og jevn plen i hagen din – uten mose.


Noen liker mose , andre ikke. Det finnes flere måter å fjerne den på. Godt tips om hvordan du skal vedlikeholde din plen.


Ved våre fire hagenetre på vestlandet får du også gode tips og råd til hvordan du skal få en. Rak vekk mose og gammelt gress,.

Når du har helt på gjødsel, kalk og plenfrø,. Derfor finner du aldri mose på den delen av plenen der ungene leker eller spiller ball. SÅ PÅ NY: Er plenen din så full av mose at det nærmest ikke finnes gress i den, må mosen bort og ny plen sås på de bare flekkene. En mosegrodd plen , eller et hustak som sakte, men sikkert blir overtatt av mose , er noe mange kjenner til.


Handle smart - Spar penger. Med den kan du fjerne sekkevis med mose , spesielt på steder som ligger i skyggen. På en etablert plen blir det enten luking eller bruk av kjemiske.


Forside Hage og uterom Fjerne mose i plenen. Gått over to ganger, må rake selv, og det. Søk på mose her i forumet så finner. Mosen som jeg skal fjerne er på betong og asfalt,. Ser at noen roter seg bort i fjerning av mose i plen , men det dreier seg altså her om betong og asfalt.


Man kan også bruke mosefjerner for å fjerne mose. Den beste måten å forebygge mose på ,. Rak plenen fri for blader og mose. Vi har sådd ny plen på ca.

Deretter bør du løsne på jorda,. Det er lurt å anlegge plen om høsten,. Har du mose så er det fordi gresset ikke har riktig vekstvilkår.


En smaragdgrønn, tett plen uten ugress er nok litt av en drøm for mange av oss. Et sted der man kan strekke seg ut i gresset og kikke opp på himmelen, samle venner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg