onsdag 8. oktober 2014

Jotun inspirasjonsblogg

Vi bruker informasjonen til. Gode fargeråd også i sommerferien! De viktigste fargene i år vil spenne fra de rødbrune nyansene, via fersken- og gylne nyanser, og over i de grønne fargene. Prøve en ny farge hjemme i år!


På LADYs blogg deler vi vår kompetanse om farger, trender og maling med deg.

Les mer om LADY Inspirasjonsblogg her. LADY inspirasjonsblogg er et suksessprosjekt for Jotun. Se våre ferdighus og hytter, vi bygger hus som passer for deg. Finn informasjon du trenger i byggeprosessen på våre nettsider.


Legg med bilder og du får raskere og bedre svar. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Newer Nordic Finn denne og andre Pins på Colorful Homes av Diane Doolittle.


Besøk gjerne LADY Inspirasjonsblogg.

Og med mørketid og kulde er det naturlig å rette. Det begynner å bli vanskelig å ignorere det faktum at høsten er over oss. Del på facebook Se på nytt. Start Lasting av siden tar litt tid.


Hvis du ikke vil vente kan du se en. For mer inspirasjon og tips, besøk lady. LADY hjelper deg med inspirasjon og fargevalg til dine omgivelser. Hele farger som gjenspeiler tidens tendenser venter på oss! Vre beste beige farger - LADY Inspirasjonsblogg 21.


Title: JOTUN LADY SENS Vre vakreste farger, Volum Author: Jotun. Ingenting er som et nytt år og nye farger til hjemmet. Selvfølgelig kan du fornye veggfliser. Det er like enkelt som å male andre vegger, så lenge du starter med et strøk JOTUN Superheft grunning. Artikkel er fra: Jotuns inspirasjonsblogg.


Les også: BØR BARN FÅ LOMMEPENGER? Jotun Sens Helsevennlig Maling til tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg