fredag 24. oktober 2014

Dampvasker sofa

Hvilken sofa passer deg best? La livet ditt innrede stua. Det er enkelt å få varene med hjem. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her.

Stort utvalg og gode priser. Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp sofa online hos Trademax. De nye løsningene med damp dekker mange behov.


Du kan for eksempel bruke dampvasker når du skal rengjøre parkett, fliser, vinduer og rense teppene dine. Noen som har erfaring med dampvasker ? Og når man først går der med varm maskin og ser en flekk på vinduet eller sofaen ,.

Rengjøring av parkett og laminatgulv En dampvasker kan brukes på lakkerte og forseglede tregulv som for eksempel likkparkett. Poleringsbehandlet treverk kan. Jeg bruker den også på madrassene i senga. Kjøpte dampvasker før jul fra karcher og er kjempefornøyd.


Renser også sofa og gulvmatter med den. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Se igjennom et stort utvalg av stilfulle sofaer for ethvert rom. Vi har et stort utvalg av støvsugere i alle prisklasser!


Hos oss finner du din nye støvsuger! Dampvasker som støvsuger, tørker og vasker. Nilfisk dampvasker STEAMTEC 312.


Med en dampvasker kan du rengjøre nesten alt i hjemmet, fra gulv og tekstiler, til hvitevarer og fuger og. Vi kjøpte brukt Bolia- sofa på finn. Jeg har vasket min med dampvasker , det fungerte helt fint!


Sjekk priser på best i test dampvasker.

Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg