torsdag 23. oktober 2014

Gresstrimmer jula

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Sjekk ut jula gresstrimmer.


Trimhode kan vris 90° for effektiv klipping av kanter.

Ekstremt kraftig trimmer med automatisk trådmating, doble tråder og teleskopskaft. Midthåndtaket er justerbart og det vinklingsbare hodet lar deg trimme kanter i. Bensindrevet gresstrimmer med justerbart loophåndtak, halvautomatisk trådmating, totaktsmotor og en delbar. Gressklippingen er gjort, men arbeidet er ikke ferdig!


Til den siste klippingen rundt be trær og vanskelig tilgjengelige kanter trengs en pålitelig gresstrimmer. Batteridrevet gresstrimmer som lar deg jobbe uten irriterende og begrensende strømledninger. Greenworks’ gresstrimmer er dessuten utstyrt med et teleskopisk skaft.


Batteridreven trimmer som takket være det dreibare hodet er ekstra lett å trimme kanter med.

Den har også justerbar klippebredde, justerbart håndtak og automatisk. Smått genial hybridtrimmer som har både batteri og ledning. Trimmeren har teleskopisk skaft, automatisk trådmating og justerbart trimmerhode.


Lag fine jevne kanter rundt gangstier og bed med en gresstrimmer Trimmeren klipper rette gresskanter ved gjerdet, bed og langs grusganger, så det ser velstelt og. GRESSTRIMMER : Rundt trær, langs fortauskanten eller langs husveggen – gresstrimmeren, eller kantklipperen som den også kalles, kommer til der den. Finn de beste prisene på nettet.


Høy kvalitet og enkel å bruke, vi tilbyr rask levering og fri frakt! Kraftig 8watt elektrisk gresstrimmer fra Jula til 7kroner. Modellene er ganske like i design, kapasitet og oppbygning: Skjøteledningen festes som oftest ved håndtaket, for å unngå at man trekker ut kontakten.


Du kan kjøpe en gresstrimmer for noen hundrelapper. Vi vill att människor ska vilja fixa. De går enten på strøm eller bensin. Vi har testet gresstrimmere. Fire på strøm og fire på bensin.


Har du hage med plen, har du også bruk for en god kantklipper, eller gresstrimmer som de også kalles. For plenklipperen kommer ikke til overalt, og da er. Det hjelper ikke å ha en nydelig plen om gresset rundt plenen vokser ut av kontroll.

Derfor er det lurt å kjøpe en kraftig gresstrimmer fra Byggmakker. Hvis lavt støynivå er viktig for deg, er en batteridreven gresstrimmer et godt valg. Med våre stillegående, lette, balanserte,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg