mandag 7. mars 2016

Beltetrillebår utleie

Utleie av unike boliger på Airbnb. Bestill overnatting online i dag! Vi kan tilby utleie av gravemaskiner, lift og selvlastende beltetrillebår , samt tjenester innen. Hos oss kan du leie : - minigraver med ekstrautstyr som f. Med sin sylindrete Kubota motor med trykksmøring, tar den de fleste stigninger som en drøm, selv med maksimal last. Hjertet i denne maskinen er.


Beltetrillebår som har en nyttelast på hele 5kg. Den har hydraulisk tipp og er utstyrt med en driftsikker motor fra Honda. Bredden på maskinen er cm. Med sin sylindrete Kubota motor med trykksmøring, tar den de fleste stigninger som en drøm, selv med maksimal last.


Last ned vår kataformasjonskapsler Leievilkår. Et av Norges største firma. Wacker Neuson DTer en liten. Vi tilbyr blant annet personbilhenger med skap, tipp eller stilas, samt gravemaskiner, beltetrillebår , avfallskonteiner og stubbefreser. Naboen kåret til Europas beste utleieselskap!


Salg og utleie av hengere til de fleste formål. Spesialister på tilhengere til privat og profesjonelt bruk. Minidumper 800kg utleie rennesøy. Leier ut minidumper, lift, hoppetusse, tilhengere og diverse utstyr.


Vi leier ut to ulike Hitachi gravemaskiner, en beltedumper og et beltetrillebår. Se les mer om våre maskiner her! Yanmar 80ACW beltetrillebår. Her kan du sende inn en forespørsel om våre maskiner og utstyr.


Kontakt oss og vi kan hjelpe deg med. På Mascus kan du både selge og kjøpe brukte Mini dumpere. Det finnes ett stort utbud av Mini dumpere av flere olike merker og modeller.


Minigraveren veier tonn og har skuffer, en hydraulisk pusseskuff, grøfte skuff og en vanlig. Søkeord : utleie minigraver, utleie beltedumper, utleie beltetrillebår, utleie trillebår, minigraver ønske. Vi har nå Minigraver utleie fra Finn.


Den oppfyller alle mulige krav med hensyn til styrke, og har en bredde på bare 7mm(variabelt). BEHOLDNING OG MODELLER KAN AVVIKE FRA AVDELING TIL AVDELING!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg