tirsdag 29. mars 2016

Fargepalett jotun

I LADY Wonderwall fargekartet har vi fokusert på tre forskjellige stiler, og hvert tema har fått sin egen fargepalett. Raskt og enkelt kan du skape din egen fargepalett for å male hjemme. Bli inspirert av de nye fargene, få tips til hvordan du kan skape harmoniske fargekombinasjoner og lag din personlige fargepalett.


Se det digitale fargekartet her. Vi bruker informasjonen til. Til kjente landemerker og ditt hjem.

Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt. Reflections of Time gir deg flotte blåtoner i nydelig samspill med varme nøytrale og gyldne nyanser. Inspirasjonen hentes fra tidligere tider, og en atmosfære.


De hvite fargetonene gjenspeiler en livsstil som vitner om fokus på funksjonell og praktisk estetikk. Tidligere denne uken var jeg på lanseringen av det nye fargekartet til Jotun Lady som byr på hele farger fordelt på tre ulike. Vårens vakreste fargepalett.


Hele farger som gjenspeiler tidens tendenser venter på oss!

Klassisk hvit på alle lister i taket,. Er det jotun du bruker i hele huset? Den supermatte, purecolour? Det å skulle velge farger til et helt hus, samtidig som gulv, fliser og møbler kan være ganske utfordrende! Jeg liker å begynne med fargene.


Uansett om du ønsker en ton-i-ton eller kontrastrik fargepalett ,. For å gjøre innredning enklere er det fornuftig å lage en fargepalett. Hvilken fargepalett vil du velge til denne. Paletten viser hvilke farger interiøret består av, og farge­ sirkelen er sentral i. Det nye fargekartet fra Jotun har en fargepalett som elegant harmoniserer lyse og mørkere fargetoner, og noen av fargene kan gjerne kombineres på tvers. Tenk på hjemmet som på klær.


Kikk gjennom klesskapet og se hvis det er noen farger der som utmerker seg. Synes du det er vanskelig å fargesette hjemmet på en harmonisk måte? Milano-utstilling i Jotun farger.


Vår rolle i prosjektet er blant annet å kreere en fargepalett som skal fremheve den vakre kunsten og designene,. Lisbeth Larsen fargesjef Jotun. Hun er deres globale fargesjef og reiser verden rundt på jakt.

En rik og spennende fargepalett. Velg en fargepalett kun i naturens nøytrale farger. Fargen på bordet og stolene er Jotun Supreme Finish, Elegant. Tømmerveggene er beiset i. Denne Pinnen ble oppdaget av Kjersti Elise Benjaminsen.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Fargens støvede uttrykk er svært behagelig å omgi seg med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg