torsdag 3. mars 2016

Bosch mini sirkelsag

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker.


Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her!

Sjekk ut bosch mini sirkelsag. De tre sagbladene for fliser, tre og multimateriale egner. Mini -håndsirkelsag PKS Multi. Finn din neste sirkelsag hos oss. Bredt utvalg og gode priser.


Den er noe spinklere i ytelse enn sagene fra Ryobi,. En sirkelsag skal også ha et godt grep og være enkel å justere i dybde og i vinkel. Da er det viktig med gode, lett tilgjengelige hendler som er lette.

Vi tester produkter i den nye serien og begynner med sirkelsagen. Leveres uten batteri og lader. Laveste Pris i Norske NettButikker?


Bosch sirkelsag pks li solo, for nøyaktige kutt og utmerket håndtering – uten forstyrrende kabel. Lav vekt gir perfekt føring av sagen. Sirkelsag med ergonomisk design og komfortabel softgrip. Ekstra presis med CutControl langs snittlinjen. Håndtaket er ergonomisk utformet, og med sagens.


En sterk batteridrevet sirkelsag som gir nøyøktige kutt. Inngår i Power for All V serien. Trenger du en sag på jobben, hjemme eller til å kappe ved på hytta? Vi kan tilby alt fra sirkelsager til kappsag fra kjente merker som Bosch , DeWalt og Milwaukee.


En liten sirkelsag med ledning er praktisk til mange sageoppgaver i hjemmet. Fordi det er stor forskjell på dem, særlig i pris, har vi testet åtte populære. Maks skjæredybde ved 45° - mm. Sammenlign pris på sirkelsag og dykksag.


Vi hjelper deg å velge blant 1varer.

Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Dykksagen minner mye om sirkelsagen. Den største forskjellen er, som navnet antyder, at sagen kan dykkes ned i emnet du sager i. Delta aktivt i innovasjonsprosessen hos Bosch. Vi gleder oss til å motta dine ideer og forslag.


Beste Priser Med Handlesmart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg