mandag 21. mars 2016

Vernebukse motorsag pris

Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.

Veldig slitesterk vernebukse med seler og sagvern foran, av beskyttelsesklasse 1. Svart og grå yttertøy med orange striper i siden og 1 bevernylon. Leveringstid til virkedager. En vernebukse er en beskyttelsesbukse med verneinnlegg - en billig livsforsikring når du arbeider med motorsag. Et motorsagkjede er skarpt og roterer med en utrolig. Stihl Classic vernebukse til motorsag bruk.


Hele plagget er i stretch-materiale, og på de mest krevende plassene er det til og med 4-veis stretch. Store High-Viz partier for optimal synlighet, reflekser og.

En motorsag fra Husqvarna vil gi deg kraft, ytelse og design som dekker dine behov, uansett hva det er. Kun hobbybruk og mest om vinteren, men bør kanskje ikke være drepende varm om sommeren. Blir nok brukt ullundertøy om.


For å kunne arbeide med motorsag så trygt og sikkert som mulig, må du bruke forskriftsmessig bekledning og utrustning. Klærne skal være hensiktsmessige og ikke. Andre Husqvarna-nettsteder. Stort utvalg i vår nettbutikk.


Kvalitetsvarer fra kjente merker. Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Søk etter vernebukse stihl på Kelkoo. Sammenlign tilbud på vernebukse stihl fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Mest populær Pris : lav - høy Pris : høy - lav. Se hva som kan skje med beinet ditt om du ikke bruker vernebukse når du holder på med motorsag. Forsiden Min Konto Kontakt Oss. Motorsag Motorsager (7).


Polyester med toveisstrekk og god slitasjemotstand Lette og bekve.

Vernehansker for motorsag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg