fredag 11. mars 2016

Gresstrimmer

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Lave priser på ryddesager.

Bestill på nett hos Clas Ohlson. Høy kvalitet og enkel å bruke, vi tilbyr rask levering og fri frakt! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Lag fine jevne kanter rundt gangstier og bed med en gresstrimmer Trimmeren klipper rette gresskanter ved gjerdet, bed og langs grusganger, så det ser velstelt og.


Hvis lavt støynivå er viktig for deg, er en batteridreven gresstrimmer et godt valg. Med våre stillegående, lette, balanserte, brukervennlige og batteridrevne. GRESSTRIMMER : Rundt trær, langs fortauskanten eller langs husveggen – gresstrimmeren, eller kantklipperen som den også kalles, kommer til der den.

Du kan kjøpe en gresstrimmer for noen hundrelapper. De går enten på strøm eller bensin. Vi har testet gresstrimmere. Fire på strøm og fire på bensin.


Sammenlign priser på Gresstrimmer e. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Ekstremt kraftig trimmer med automatisk trådmating, doble tråder og teleskopskaft. Midthåndtaket er justerbart og det vinklingsbare hodet lar deg trimme kanter i. BUSK OG GRESSTRIMMER 4V RYOBI Egnet for fintrimning av gressplener og hekker. Søk gresstrimmer med batteri.


Trimhode kan vris 90° for effektiv klipping av kanter. Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser.


Få den perfekte plenen ved å trimme kantene. Velg fra et bredt utvalg av ulike gresstrimmer e. Reservedeler er tilgjengelige.

Hos MAXBO finner du alt du trenger til uteplassen. Kjøp på nett eller i butikk. Batteridrevet gresstrimmer som lar deg jobbe uten irriterende og begrensende strømledninger. Greenworks’ gresstrimmer er dessuten utstyrt med et teleskopisk skaft.


GardenTools tilbyr gresstrimmer e fra tyske IKRA. Husqvarna 115iL blir best i test fordi det er en sterk gresstrimmer som klarer nesten alt vi stiller den overfor. Den trimmer tykke, tette gresstuster uten problemer.


Handle smart - Spar penger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg