mandag 14. mars 2016

Strøvogn biltema

Vi tilbyr spreder og strøvogn for sand og salt. Sjekk ut strøvogn biltema. Allsidig redskap som hjelper deg å gjødsle, plante frø, strø oppkjørselen eller kalke gressplenen. Vognen har store plasthjul, justerbar spredemengde og er. GardenTools er en nettbutikk som har spesialisert seg på hageredskaper.


Universal strøvogn Classic 3- Gardena Gardena universal- strøvogn som kan brukes til spredning.

I tillegg til hageredskaper har vi snøfresere. Med denne kan du så plen eller gjødsle på en enkel måte. TROLLA Gjødselspredere i ulike størrelser med smarte løsninger.


Leveres med luftfylte hjul for god ytelse når de henger etter ATV eller plentraktoren. Hjulgående strøvogn bygget etter tilhengerprinsippet for maksimal strøkapasitet. Vi leverer sprederutstyr fra kvalitetsprodusenten Falköping. Sprederne er driftssikre, stabile, og solide. De utfører jobben godt og er utviklet basert på over 50.


Velkommen til oss på Jula!

Oppdag hva vi kan tilby deg! Vi har nå strøvogn fra Finn. Praktiske strøvogn med kapasitet på liter. Dette er en solid sirkelspreder med støpte plasthjul.


Høykvalitets strøvogn til fin grus, salt, san skjellsand. Trillebår, spreder og strøvogn for glatte forhold. Kvalitets strøing av salt, singel, sand.


For glatte veier, fortau og gårdsplasser. Selvlastende strømaskiner for traktor og hjullaster. Bredt modellutvalg - best på vanskelige masser. Ukentlige annonser og tilbud på Katalogzoom. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de beste tilbudene.


En meget solid og funksjonell strøvogn. Få strøjobben unna i en fart. Fin og jevn fordeling av Salt, San Singel eller Skjellsand. Legg Biltema til dine favoritter!


Kundeavis Biltema i butikk Gyldig i dager. Sammenlign og finn den billigste prisen på jula no.

Settet inneholder filmal som sikrer korrekt. Kulehanske for mm kulekobling. Plantasjen er den ledende kjede innen hagesentersegmentet i Norge, fordelt på butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg