torsdag 17. mars 2016

Holm sag og høvleri

Vi holder i dag til i Mørkveien 3 Våler i Østfold. Vi leverer det meste av trelast og byggevarer med tre fra eget. Holm sag og Høvleri fra , Østfold. Simen har lang fartstid i bransjen.


Avdeling Nidarå omfatter sagbruk, høvleri , fingerskjøting, beise- og impregneringsanlegg. I tillegg har avdelingen presseanlegg for sponballer.

Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til. Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer. Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt.


Vi er et lite og koselig sagbruk,. Vi kan tilby en rekke produkter og tjenester innen sagbruk. Utvendig og innvendig kledning, innvendig panel. Velkommen til Fosheim Sag på nett! Hos Trømborg sag står service og kvalitet høyt i fokus.


Sag og Høvleri As la til nye bilete.

Trevarer for kjennere Dypt inne i Indre Østfolds skoger finner du kunnskap om trevarer du ikke finner andre steder. Her har det vært drevet aktivt jord – og skogbruk i alle. Landskaper, parker og hager. Arbeiderne har i mange år tatt på seg slike type oppdrag og har gode. Vi ligger ved elva Tela i Tynset Kommune.


Salg av trevare og spesial dimensjoner. Besøksadresse: Vigelandsveien 6. Primærkontakt: Knut Furre. Byggtogetv er lokalisert i Stjørdal og leverer det meste innen treverk, bekledning, takstoler etc. Høvleri og Trælastforretning paa Gaarden Spillum i Namsos Thinglag under Firma Spillums Dampsag og Høvleri.


Kjell Roger Eikeset fortalte om brukets historie og hva vi. Råvarene vi bruker er tettvokst og malmrik furu fra Numedal. Håvardsrud sag og høvleri AS. Etter tømmeret er skjært, blir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg