fredag 3. juni 2016

Båndsag stål

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Vi leverer alt fra håndverktøy til store produksjonslinjer. Bærbar båndsag TM1plus. Vi har bærbare og stasjonære båndsager til tøffe jobber. Kjent kvalitet og gode priser.


Kompakt båndsag for tørrkapping av metaller som stål , rustfritt og syrefast stål , alu og alulegeringer, messing og bronse. Kapper opp til raskere enn. Står du og mangler en båndsag ?

Uansett om du trenger en båndsag til tre eller metall så finner du et. Av bimetall Mfor saging i de fleste stål og stållegeringer. Pålitelig båndsag med to båndhastigheter,.


Stativet gir deg en behagelig arbeidshøyde. Takket være sin lave vekt, er den båndsag egnet for mobil monteringsarbeid , reparasjoner og byggeplasser. Båndsagen finnes i mange størrelser, fra små. Egnet for å kutte jern, stål , aluminium,. Kva sag egna seg best til kapping av stål og alu?


Poenget er å kunne kappe stål med reine kutt og. Pilous ARG 2Plus båndsag. BÅNDSAG BAS 3levert med gulvstativ inkludert i prisen. Brukervennlig båndsag med 3x 3mm sagbord og fast båndhastighet. Kvalitets sagblader til bandsag.


Wood-Mizer, Logosol, Norlog, Sollid og Lennartfors m. Først ved innføringen av jern og stål , kunne man bøye tennene fremover.

Sagblad til båndsag - rustfritt. Fint sagblad til å skjære i rustfritt stål. Karbon- stål med induktivt herdete tannspisser;. En båndsag består av et langt sagbla. Det finnes også båndsåger for stål og metall.


Disse sagene har en langsommere hastighet og det er ofte nødvendig med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg