onsdag 22. juni 2016

Oscillerende vifte

Utstyr til alle virksomheter! Vinklingsbar og justerbar i høyden fra 1til 1cm. Stille vifte 5-Legg i handlevogn. Slank, roterende vifte med.


Turtallregulator med trinn, med belyst til- og fra-knapp, vriomkobler. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Oscillerende bordvifte med 2. Bordvifte, kan tiltes og oscillerende , beskyttelseskurv.


Justerbar termostat og veltesikring. Viftetårn med fjernkontroll - Star Fan. Stor vifte med tre forskjellige hastigheter og en oscillerende funksjon som gjør det mulig for den å dreie fra side til side.


Høydejusterbar inntil 120cm. Harmonisk bevegelse er begrepet en oscillerende , eller gjentatte, system som en pendel, en fjær eller bane av en planet rundt solen. Systemer som er i harmonisk. Gi meg beskjed når varen er på lager. Vifter i alle størrelser til ventilasjonsanlegg.


Ja: Valgfri hastighet 3: Design, form og plassering. Dyson Cool vifte til skrivebord AM- Dyson Cool skrivebordsvifte AMkommer i en praktisk utforming, er trygg i bruk og fordeler luften jevnt i rommet. Sirkulasjonsvifte for montering på vegg. Avkjølende vifte og varmeinnstillinger gjør det enkelt å finne rett temperatur. Innkapslet vifte med børsteløs motor for høy luftstrøm,.


Støvfilteret kan rengjøres. Nettadapter med m kabel. Lufttetting, fukt og ventilasjon 11.


Isolasjonsmaterialene hjelper til med å holde på varmen ved å holde lufta i vegger, tak og gulv i ro. Stabil gulvvifte med hastigheter og oscillerende viftehode med justerbar vinkel. Har flere bra egenskaper: - graders oscillerende funksjon.


Med ION funksjon for å rense luften. Høykvalitativt, klart og tydelig display. Praktisk gulvvifte fra Tristar som har tre ulike hastigheter. Kommer med både fjernkontroll og timer.


Overoppheting beskyttelse. Self-roterende ( oscillerende ). Funksjon: En vifte blåser kald luft gjennom en. Produkttype og bruk: Type vifte : Gulvvifte: Design og utforming:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg