torsdag 30. juni 2016

Pe sveising

PE -rør har for lengst etablert seg som primærvalget for mange kommuner. PE -rør kjennetegnes av stor fleksibilitet, strekkfasthet og korrosjonsbestandighet. Rørene har mange bruksområder: Vann- og avløpsledninger i sjø,. Dette gjør at vi kan skreddersy løsninger etter kundens behov.


Elektro sammensveising av PE -rør og kuplinger.

En kort og forenklet innføring i sveising av PE -rør og kuplinger. Forutsetningen for en optimal sammenføyning. Leister leverer et stort utvalg produkter til sveising av plast. Både for tilsats sveis, ekstrudersveis og speilsveis.


PE , PP, PVC, PA PVDF og ECTFE. Den økende satsningen på gass som energibærer, krever at sikkerheten er i høysetet. Distribusjonsledninger er.

Undervisningstid: Mandag: 09. Kursets varighet er dager inkl. Materialene tåler syre, saltvann, gjødsel og de aller fleste kjemikalier. Yrkesdykker med godkjent helseattest, erfaring fra legging av sjøledninger er ønskelig, erfaring med bruk av båt er en fordel. Pe-sveising inngår i en stor del av.


Holland Boring AS har sertifiserte sveisere som utfører speilsveising opptil Ø630. På dette kurset får du grunnleggende innføring i TIG- sveising av aluminium og rustfritt stål. Vi tilbyr kurs i elektromuffesveising av PE -rør. Polarplast er en bedrift som har spesialisert seg på sveising av PE -plast.


Anbefalt grense for sveising av PE -rør er -10. Polyetylen ( PE ) er et allsidig plastmateriale som bla. I store deler av landet er det vinterstid vanlig med langt lavere temperaturer enn dette. Vi sveiser og sammenføyer plast i mange forskjellige materialer til høyst ulike behov: Rør, platerrammer, (fiske)kar, beholdere, flytebryggeri etc.


Vi har salgskontor og eget verksted i Ski i Akershus. Norsk Standard NS 4for ”Operatører for sveising av rør og rørdeler av polyetylen ( PE ) og polypropylen (PP) omfatter sertifisering (Del 1) og opplæringsplan.

Sveising av PE rørledninger. SVEISING MED ELEKTROMUFFE. Halvorsen: UTSLIPPSLEDNING Ø 160mm SDR 1 utslippsledning, Lauvik. For at vi skal kunne sveise et materiale,. Imidlertid egner PE seg godt til de fleste former for sveising.


Generelt Ved tilsetting av additiver kan materialets egenskaper og utseende endres. Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller dit. Rørdeler for sveising av kollektorsystemer.


PE rørdeler for elektrosveising, speilsveising og kobling av kollektorer i et energisystem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg